Străzile prind viață la Alba Film Fest!

Ediția 2017 a Alba Iulia Music & Film Festival va fi cea mai animată de până acum: la propriu și la figurat! Încă din prima zi, veți descoperi pe aleile cetății Alba Carolina personaje pe care nu le-ați mai văzut până acum.

Înaintea galei de deschidere, în Piața Cetății vom avea invitate personaje de poveste: pe catarige sau în costume de carnaval, artiști specializați în teatru stradal vor întreține atmosfera. Bineînțeles, vor urma personajele luminoase ale Compagnie des Quidams!

Sunt invitați la festival și artiștii care, zi de zi, fac mai frumoasă viața albaiulienilor. Teatrul Skepsis prezintă spectacolul stradal interactiv „Amprenta Ionesciană”, un text original bazat pe teatrul scurt ionescian şi care îşi propune să sublinieze esenţa conceptului de absurd în teatru.

Prietenii cei mai buni ai copiilor din Alba Iulia, actorii de la teatrul de păpuși „Prichindel” ne vor ajuta să animăm Piața Vestică: spectacolul „Capra cu trei iezi” este nu doar o poveste nemuritoare, ci și un spectacol la care copiii sunt întotdeauna foarte atenți și interacționează întotdeauna cu personajele de pe scenă!

Mai multe detalii despre programul complet, spectacolele și animațiile ce vor avea loc în cetate vor fi anunțate la finalul lunii august.