Reguli de access la evenimentele Alba Iulia Music and Film Festival 2020

Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea lor!

  • Accesul în spațiile destinate evenimentelor va avea loc doar cu 2 ore înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului. 
  • Intrarea este liberă pentru toate evenimentele, însă doar în limita locurilor disponibile.Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
  • Tuturor participanților li se va măsura temperatura cu un termometru noncontact și se va efectua un triaj observațional. Este interzis accesul persoanelor care prezintă o temperatură corporală ce depăşeşte 37,3°C şi/sau simptome de infecţie respiratorie.
  • Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire. 
  • Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. 
  • Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare dintre locațiile festivalului. 
  • Ocupați doar scaunele puse la dispoziție de organizatori și păstrați distanța de 2 m între scaune. Nu modificați amplasamentul initial, acesta este gândit pentru a asigura distanțarea socială.
  • Accesul este permis doar cu alimente și băuturi sigilate, este interzisă utilizarea paielor pentru băuturi.

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de organizatorii Alba Iulia Music & Film Festival pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.