Premieră la Alba Iulia: „Despre oameni și melci”

Filmul românesc care a bătut toate recordurile la numărul de spectatori în primele zile după difuzare, „Despre oameni și melci” în regia lui Tudor Giurgiu, va fi proiectat în premieră la Alba Iulia în timpul Alba Iulia Music & Film Festival.

Pentru proiecția de gală, care va avea loc sâmbătă, ora 20, la Piața Cetății Open Air, va veni la Alba-Iulia și o mare parte a echipei filmului, în frunte cu regizorul Tudor Giurgiu și actorii Dorel Vișan și Ovidiu Crișan.

Spectatorii festivalului vor avea așadar ocazia să se alăture celor 35.000 de români care au văzut pelicula după primele zile de difuzare.

Acţiunea filmului „Despre oameni şi melci” se petrece în anul 1992, în Câmpulung Muscel, la fabrica de maşini ARO. Publicul va putea gusta din plin o comedie savuroasă cu români descurcăreţi, care pornesc într-o aventură de zile mari atunci când află că fabrica se închide peste o săptămână și că ar urma să devină crescătorie de melci. Hotărâți să își salveze locurile de muncă, ei au o idee ingenioasă pe care se decid să o pună în practică, prilej de a descoperi noi lucruri despre ei, familiile și prietenii lor.

La Alba Iulia Music & Film Fest, „Despre oameni și melci” va fi proiectat:

  • vineri, 28 septembrie ora 18.00, la Sala Ferdinand (Palatul Principilor)
  • PROIECȚIE-EVENIMENT – sâmbătă, ora 20.00, la Piața Cetății Open Air

Leave a Reply

Your email address will not be published.