Modificări de program

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentele și proiecțiile programate pentru astăzi au fost mutate în trei locații indoor: Muzeul Principia, Casa de Cultură a Sindicatelor și Casa de Cultură a Studenților.

În dimineața aceasta, spectacolul pentru copii Mini-omul de știință (Trupa Magic Puppet) și atelierul de experimente științifice, ambele programate în Piața Cetății, se mută la Muzeul Principia, cu începere de la ora 11:00, respectiv, 12:00.  

Casa de Cultură a Studenților va găzdui proiecțiile Navalnîi, programată pentru ora 17:00, Miracol, care va urma imediat după, de la ora 19:00, și Maigret, cu care vom încheia programul zilei în această locație, de la ora 21:15.  

Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui ultimul concert al celei de a X-a ediții a festivalului, Mădălina Pavăl Live Orchestra, de la ora 20:00, urmat de proiecția documentarului România Sălbatică.

Accesul la toate evenimentele din cadrul Alba Iulia Music & Film Festival este gratuit, însă se va face în limita locurilor disponibile.