Reguli obligatorii de acces la evenimentele Alba Iulia Music & Film Festival 2021

Siguranța și sănătatea noastră și a celor din jur sunt prioritățile numărul 1 și în 2021, așadar, Alba Iulia Music&Film Festival se va desfășura sub incidența unor reguli, în conformitate cu deciziile luate de autorități la nivel național pentru astfel de evenimente. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și pentru respectarea lor!

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale.

Intrarea este liberă. Accesul în spaţiile destinate evenimentelor va avea loc cu 2 ore înainte de începere, specificată în programul oficial al festivalului, în limita locurilor disponibile.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Ocupaţi doar scaunele puse la dispoziţie de organizatori, fără a le muta, și păstraţi distanța de 1 metru între ele. De asemenea, păstrați distanța față de ceilalți participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.

Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare dintre locațiile festivalului.

Accesul este permis doar cu alimente și băuturi sigilate, este interzisă utilizarea paielor pentru băuturi.

Fotografierea, filmarea sau înregistrarea de sunet în timpul evenimentelor sunt strict interzise.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal este accesibilă AICI

www.albafilmfest.ro

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de organizatorii Alba Iulia Music & Film Festival pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19).