×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Viața pe pământ, văzută de pe planeta YouTube

30.08.2013 16:22
foto
(0)
video
(0)
„Descoperă adevărata poveste a unei zile din viață pe planeta Pământ”: aceasta e provocarea realizatorilor unuia din cele mai inedite filme realizate vreodată.

O zi din viață este un lungmetraj generat de public. Utilizatorii platformei YouTube au trimis videoclipuri prin care imortalizau momente petrecute în viața lor într-o zi anume aleasă, 24 iulie 2010. Din cele peste 4.500 de ore de video, realizatorii filmului au ales cele mai captivante clipuri, trimise de oameni din 192 de țări, și le-au montat profesionist.

Împreună, ele arată, cu o sinceritate amuzantă, ce înseamnă să trăiești în zilele noastre pe Pământ – un colaj emoționant și puternic în același timp. Frică și speranță, muzică și dans, oameni și peisaje uluitoare, sărăcie și abundență – dacă e pe pământ, este în „O zi din viață”.

Un experiment unic până acum în istoria cinematografiei, filmul nu ar fi fost posibil fără conexiunile aduse de epoca Internet; de această dată însă, tehnologia a fost folosită ca o oglindă întoarsă asupra noastră și un prilej de a vorbi despre ceea ce nu apare la știri: viața de zi cu zi a câtorva miliarde de suflete.

Fortune Intel