×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Tudor Chirilă în dublă ipostază: actor și solist la Alba Iulia Music & Film Festival

29.08.2015 15:45
foto
(0)
video
(0)
Concert VAMA și filmul „LIVE” cu Tudor Chirilă, duminică seara, în Piața Cetății

Muzica și filmul nu se întâlnesc doar întâmplător la Alba Iulia: festivalul a propus de la bun început o combinație unică a celor două domenii artistice, prin filme în care muzica are un rol principal sau pelicule în care avem șansa să descoperim, în ipostaze inedite, artiști pe care ne-am obișnuit să-i vedem pe scenă.

Iar această toamnă este prilejul unei duble întâlniri cu Tudor Chirilă: ca solist VAMA și ca actor în filmul LIVE – o producție România 2015, plină de suspans și de personaje inspirate de realitatea acestor ani. Așadar - duminică, de la ora 20, trupa VAMA va umple piața Cetății cu acordurile unora dintre cele mai difuzate și ascultate piese ale ultimilor ani; la finalul concertului, de la ora 21:30, Tudor Chirilă va „urca” pe marele ecran.

„LIVE” spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Rolul este interpretat de Rodica Lazăr, o actriță binecunoscută publicului prin aparițiile sale în „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Principii de viață”, dar și în scurt-metrajul „Ramona”, care anul acesta a câștigat la Cannes marele premiu al secțiunii „Semaine de la critique”. În LIVE, succesul Emei depinde de ratingul emisiunii pe care îl realizează, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri, în care investighează un om de afaceri interpretat de Tudor Chirilă, o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața.

O altă veste bună: Rodica Lazăr va fi alături de noi la Alba Iulia Music & Film Festival iar, la finalul proiecției, va răspunde întrebărilor publicului! Vă așteptăm duminică seara, ora 20, în Piața Cetății.

 

Fortune Intel