×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Premii pentru cei care reciclează!

31.08.2015 17:16
foto
(0)
video
(0)
Vino cu ulei alimentar uzat și poți câștiga laptop sau tabletă

O inițiativă inedită vizând prevenirea poluării mediului cu ulei alimentar uzat ne-a atras atenția în acest an, așa că am decis să-i invităm pe coordonatorii CollectOil din Alba Iulia ca parteneri în festival.

Collectoil își dorește să educe publicul cu privire la pericolul reprezentat de deversarea în rețeaua de canalizare sau oriunde în natură a uleiului alimentar uzat. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, cei de la CollectOIL și-au propus să adune cât mai mult ulei alimentar uzat de la populație și de la firme, creând infrastructura necesară în Alba Iulia. Ulterior, ei vor folosi acest ulei pentru a produce săpun bio, care va fi oferit instituțiilor sociale din Alba, dar și către spitale, școli etc.

Pe perioada festivalului, acest mic efort din partea publicului va fi răsplătit cu premii. Este suficient ca între 4 și 6 septembrie să vii la standul CollectOil din Piața Cetății cu minim 250 ml de ulei alimentar uzat și vei intra automat în tombola care are ca premii un laptop, o tabletă și un Ipod.

Duminică, anunțăm câștigătorii pe scena principală a festivalului. Vă spune și un secret - știm deja cine este adevăratul beneficiar al campaniei: mediul din Alba va scăpa de o sursa de poluare foarte puternică.

Fortune Intel