×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Next on Stage - regulament concurs de videoclipuri

03.08.2018 18:13
foto
(0)
video
(0)

Next on Stage este un proiect organizat în cadrul Alba Iulia Music and Film Fest și este un concurs dedicat exclusiv videoclipurilor muzicale. Concursul se adreseaza artistilor si trupelor din România aflate la inceput de carieră și își dorește să fie o oportunitate de promovare atât pentru artiști și muzica lor, cât și pentru regizorii care au realizat creațiile video.

Orice artist poate înscrie în competiție un număr nelimitat de videoclipuri realizate în perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2018. Indiferent de modalitatea în care au fost realizate (filmări elaborate, filmări simple cu un telefon mobil, animatii, etc), videoclipurile vor fi apreciate în principal pentru modul în care reușesc să reflecte personalitatea artiștilor, povestea din spatele piesei ilustrate, ideea creativă care a stat la baza producției. Videoclipurile trebuie să aibă o durata minimă de 1 min 30s și o durată maximă de 5 minute. Ele vor fi transmise spre jurizare în unul din formatele: MPG, MP4, AVI, MOV.

Inscrierea in competitie este gratuita și poate fi făcută fie de către artist, fie de regizorului videoclipului. Nu sunt acceptate variante in lucru ale videoclipurilor, materiale care nu respecta legile in vigoare, incalca drepturi de autor, contin marci protejate sau alte drepturi de proprietate intelectuala, ori care reprezinta reclama pentru un brand. De asemenea, nu sunt acceptate videoclipuri ce contin imagini sau texte ofensatoare, defaimatoare, sau cu orice alt continut neadecvat, discriminatoriu, sau care pot leza alte persoane. Este acceptata orice forma artistica atata vreme cat poate fi incadrata ca videoclip muzical.

Videoclipurile vor fi jurizate tinand cont de urmatoarele criterii: originalitate, creativitate, reprezentarea buna a piesei muzicale, calitatea materialului. Juriul competiției, format din profesioniști din domeniul cinematografiei, media și muzical, va selecta 3 proiecte câștigătoare.

Proiectul care va întruni cel mai mare număr de puncte va primi o acreditare tip Industry la TIFF 2019 pentru regizorul videoclipului, iar trupa castigatoare va concerta in 2019 la TIFF. De asemenea, cei 3 castigatori vor susține un recital de minim 40 minute în cadrul evenimentului Alba Iulia Music and Film Fest, in perioada 31 august – 2 septembrie. Organizatorul va pune la dispoziția artistului suportul tehnic necesar pentru susținerea recitalului și va acoperi cheltuielile de cazare, masa si transport.

Premiile nu se pot schimba si nu sunt transferabile. Pentru inscrierea in competitie cei interesati sunt rugati sa trimita videoclipul realizat in format digital menționat în regulament prin transfer sau prin intermediul unui link, cu informatii privind artistul/ trupa, regizorul videoclipului, producatorul, date de contact, la adresa [email protected]. Incrierile care nu respecta regulamentul vor fi descalificate.

Prin inscrierea in concurs declarati faptul ca detineti drepturile asupra piesi si materialelor produse si inscrise in competitie, precum si acordul persoanelor care apar in videoclip, iar in cazul minorilor acordul parintilor. Totodata va dati acordul pentru utilizarea de catre organizatori a materialului pe site-ul www.albafilmfest.ro, canalele de social media ale evenimentului si 2 partenerilor sai si in locatiile festivalului Alba Iulia Music and Film Festival.

Prin inscrierea in competitie se inregistreaza si se stocheaza datele dumneavoastra de contact, pe care le vom folosi pentru a va anunta in cazul in care sunteti intre castigatori. La solicitarea dumneavoastra ele pot fi sterse dupa data de 02.09.2018. Ultima zi de primire a inscrierilor este 17 august si anuntarea castigatorilor se va face in 20 august. Orice contestatie sau disputa se va trata individual.

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta organizatorii la adresa de e-mail: [email protected] .

Fortune Intel