×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Mircea Baniciu deschide ediția 2015

28.08.2015 13:30
foto
(0)
video
(0)
Cetatea Alba Carolina și muzica lui Mircea Baniciu merg perfect împreună!

Vineri seara, pe scena principală a festivalului urcă Mircea Baniciu & Band, pentru ca festivalul să înceapă cu acorduri care se vor împleti perfect cu atmosfera cetății Alba Carolina.

Mircea Baniciu s-a remarcat pentru prima dată în muzica românească la începutul anilor '70, când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. Hiturile interpretate în acea perioadă au rămas pe buzele tuturor până în ziua de azi. Ulterior și-a continuat cariera cu albume solo, un EP și 4 albume, lansând alte melodii nemuritoare, precum „Eșarfă în dar”, „Vară la țară”, „Tristeți provinciale”, „Înțelegere”, „Cântecul ceasornicarului”, „Pisica neagră” și multe altele. În 1992, începe un nou proiect, fondând trupa Pasărea Colibri, cu care a cântat timp zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. 

În ultimii ani, a lansat pe piață un album Best of, în două volume, cu cele mai frumoase melodii ale sale reinterpretate într-o formă modernă. Cu siguranță de un best of vom avea parte și la Alba Iulia Music & Film Festival!

Concertul va fi urmat de la ora 21 de proiecția unui film dedicat întregii familii. Aventura unor copii care găsesc în groapa de gunoi a orașului un portmoneu și care se trezesc implicați într-o intrigă la nivel înalt este superb spusă în filmul „Gunoi” („Trash” - Brazilia, 2014). 

Vă așteptăm vineri, ora 20, în Piața Cetății Open Air!

 

Fortune Intel