×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Harta comorilor: noi spații de festival în 2017!

18.08.2017 15:12
foto
(0)
video
(0)
Încă de la prima sa ediție din 2012, Alba Iulia Music & Film Festival a urmărit să pună în valoare superba cetate Alba Carolina.

Proiecțiile de film, concertele și discuțiile cu invitații speciali au beneficiat întotdeauna de acest cadru spectaculos, pus în valoare de Primăria Municipiului Alba Iulia în cadrul celui mai amplu program de restaurare și reabilitare din istoria recentă a României.

Festivalul de film este, de altfel, și o invitație la Alba Iulia: pentru cei care nu sunt din oraș, e un prilej excelent de a petrece câteva zile în cetate, având în același timp un program plin de evenimente!

În 2017, Alba Iulia Music & Film Festival va începe în inima orașului. Piața Cetății va găzdui proiecția de deschidere, precedată de spectacolul fantastic al companiei franceze de teatru stradal QUIDAMS. Azets Insight, principalul partener al festivalului în 2017, ne va oferi ocazia de a transforma Piața Cetății într-un spațiu de proiecție în aer liber, dar în același timp o scenă pentru evenimente inedite.

Un alt loc încărcat de istorie, aleea Sf. Capistrano își ia numele de la bastionul din apropiere, construit în secolul al XVIII-lea. De la o fortificație dedicată apărării, zona devine astăzi unul din cele mai deschise spații de festival: cu sprijinul Mobila Dalin, aici va fi amenajată o adevărată „sufragerie urbană”, adică un confortabil și primitor spațiu de tip lounge, ideal pentru evenimente speciale pe care le vom anunța în curând.

Un alt spațiu nou pentru eveniment - și mult mai modern! – este Casa de Cultură a Sindicatelor. Sala de spectacole va găzdui zilnic câte o proiecție specială dedicată celor mici, în cadrul secțiunii EducaTIFF, și câte două proiecții cu filmele din programul festivalului. La Caponieră, copiii cu vârste între 11 și 14 ani sunt așteptați la atelierele de animație EducaTIFF. Participarea la ateliere este liberă, în limita locurilor disponibile, pe bază de rezervare la adresa de e-mail [email protected]

Ca în fiecare an, invitația noastră este deschisă: veniți la Alba Iulia pentru filme și evenimente, dar nu uitați să explorați cetatea Alba Carolina. Pentru cei care nu au vizitat-o încă, promitem o revelație!

Fortune Intel