×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Dragonul Transilvan prinde aripi la Alba Iulia!

28.08.2015 11:43
foto
(0)
video
(0)
Redescoperă România într-un film plin de spectacol, emoție și istorie

O veche legendă transilvană vorbește despre un om care putea, ca prin minune, să plutească prin aer cu ușurința cu care alții merg pe stradă. Povestea a pornit de la un acrobat devenit celebru pentru că mergea pe sfoară între cele mai înalte clădiri ale orașelor de atunci. La 377 de ani distanță, „dragonul” Flaviu Cernescu pornește pe urmele lui!

Flaviu a parcurs mii de kilometri cu un monociclu prin Transilvania și Banat, urmărit de echipa de filmare condusă de Sabin Dorohoi. A întins linia între turle de biserici, ziduri ale cetăților și turnuri de combinate; a umblat pe sfoară la înălțimi incredibile, iar aventura lui este în același timp un prilej de a redescoperi povestea unor locuri și simboluri cu care ne mândrim. Printre ele, bineînțeles, este cetatea Alba Carolina, fiindcă o parte a filmului a fost realizat chiar în Alba Iulia!

TRANSYLVANIA DRAGON este genul de film pentru care s-a inventat cuvântul „spectaculos”. Dragonul zboară peste locuri reprezentative din România, iar printre emoțiile provocate de acrobațiile sale, vom avea ochi și urechi pentru cele mai frumoase povești ale Transilvaniei!

Vă așteptăm la film vineri, 4 septembrie, ora 20, la Palatul Principilor.

Fortune Intel