×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Cu fanfara în vizită

30.08.2013 16:40
foto
(0)
video
(0)
Nu foarte demult, o mică fanfară a poliţiei egiptene a ajuns în Israel.

Muzicienii veniseră să cânte la o ceremonie de deschidere, dar, din cauza birocraţiei sau a ghinionului (sau nici nu mai contează din ce motiv), au fost lăsaţi baltă pe aeroport. Au încercat să se descurce singuri, dar la un moment dat s-au trezit într-un mic orăşel israelian uitat de Dumnezeu, în inima deşertului. O fanfară rătăcită, într-un oraş rătăcit.

Descris de Entertainment Weekly ca „dulce, amuzant și plin de speranță, ușor și binevenit ca un mănunchi de baloane”, Cu fanfara în vizită oferă emoție autentică și un zâmbet pe măsură.

Spre deosebire de fanfară, filmul nu s-a pierdut în drumul spre festivaluri și premii: Sofia 2008, Zurich 2007, Valladolid 2007, Premiul FIPRESCI, Premiul tinerilor, Premiul juriului Coup de Coeur - Cannes 2007, Premiul Lino Brocka - Cinemanila 2008, Premiul publicului - Copenhaga 2007, Descoperirea europeană a anului, Premiul filmului european pentru cel mai bun actor - Best Actor (Sasson Gabai) – Premiile Academiei Europene de Film, Premiul criticilor - Fantasporto 2008, Menţiune specială - Ghent 2007, Premiul publicului - Sarajevo 2007.

Fortune Intel