×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Proiecție interactivă: Revoluție în Maribor

Maribor Uprising | CCS, Sala Mică | Sâmbătă, 9 sept, ora 20:00 (SUA, SLOVENIA)
Regia:
Maple Razsa, Milton Guillén
An:
2016
Synopsis:

Ce îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă? Şi când, cum şi de ce manifestaţii paşnice se transformă în proteste violente? Aceste întrebări sunt puse în experienţa cinematografică interactivă Revoluţie în Maribor, care îţi dă ocazia să ajungi în mijlocul mişcărilor de stradă din oraşul sloven Maribor. Aici, tu şi ceilalţi din public puteţi face mai multe alegeri: vrei să urmezi grupul paşnic care se îndreaptă spre Piaţa Libertăţii? Sau mulţimea furioasă şi agresivă în drum spre primărie? Revoluţie în Maribor este o ocazie unică de a te pune în locul demonstranţilor, de la o distanţă sigură, virtuală. 

Temele puse în discuție sunt, practic, cele cu care se confruntă orice om decis să își apere drepturile: ce ne face să reacționăm? Care e cea mai bună cale de protest? S-ar putea întâmpla așa ceva în orașele în care locuim și cum am reacționa într-o asemenea situație?

Răspunsul la toate aceste întrebări va reieși din dezbaterea care va avea loc în sală și care va decide cum va continua filmul de pe ecran. Discuția dintre spectatori va avea un moderator „epic”: actorul Tiberiu Codorean, cunoscut publicului din emisiunile Epic Show, va avea misiunea de a crea un consens.

Proiecția interactivă „Maribor Uprising” va avea loc în Sala Mica de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20:00

1
Fortune Intel