×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Arhiva stiri 2013

Pink Floyd, Björk, Oasis, David Bowie și James Brown sunt câteva dintre „aparițiile” din acest documentar despre cel mai mare festival muzical în aer liber din lume.
Un documentar de o frumusețe compleșitoare vă așteaptă duminică, 8 septembrie, la ora 20, în Piața Cetății Open Air
Electroswing Project
Ideea de a pune să cânte personajele din clasicul roman al lui Victor Hugo nu le-a venit americanilor, ci tot unui francez.
Berti Barbera e unul dintre artiştii români cu cea mai largă „acoperire”.
„Acasă” la Nirvana, Paul McCartney sau Fleetwood Mac
Am stat de povești cu Rareș Helici despre Crispus și ce ne pregătește grupul pentru Alba Film Fest.
Un eveniment care leagă universul filmului și al muzicii în cel mai direct mod este proiecția filmului mut „Aventurile prințului Ahmed”, cu acompaniament live, eveniment posibil datorită sprijinului I
Nu foarte demult, o mică fanfară a poliţiei egiptene a ajuns în Israel.
Ce ai face într-o situație limită, în fața liniilor inamice, în cea mai mare confruntare prin care omenirea a trecut vreodată?
Poate fi muzica o armă în lupta pentru grațiile unei femei? Bineînțeles, chiar și atunci când miza nu e doar sentimentală, ci artistică!
„Descoperă adevărata poveste a unei zile din viață pe planeta Pământ”: aceasta e provocarea realizatorilor unuia din cele mai inedite filme realizate vreodată.
Iubitorii de muzică autentică românească vor avea parte de o seară specială prin proiecția filmului „Balkan Melodie”, povestea lui Marcel Cellier, omul care l-a descoperit pe Gheorghe Zamfir și l-a fă
„Vedere de pe pod: sunetul Istanbulului” este o călătorie prin muzica ce unește două lumi.
Unii i-au spus „profet social și politic”, alții cunosc doar latura muzicală a activității lui, dar cu siguranță Bob Marley este un artist complet, a cărui moștenire o simțim până în ziua de azi.
Horațiu Mălăele își prezintă la Alba Iulia Music & Film Festival cel mai recent film, lansat în 2013, în care este regizor și actor deopotrivă.
Reabilitată în ultimii ani în urma unei investiții consistente, fortificația vauban din centrul municipiului Alba Iulia, cunoscută drept Cetatea Alba Carolina, va fi și în 2013 scena Alba Iulia Music
Filmele în care muzica are un rol principal, documentare despre viața artiștilor, musical-uri, concerte și câteva din cele mai bune pelicule românești din toate timpurile
Fortune Intel